Gästbok

Gästboken

Skriv gärna en hälsning även om det saknas ord.

This entry was posted in Du. Bookmark the permalink.

52 Responses to Gästbok

 1. Ingrid L says:

  Jag kände inte Mia men tänker mycket på dem hon lämnade kvar här, och på hur orättvist livet är.
  Vill visa er att jag tänker på er, Mias mamma, Tessan och och hennes familj som nu går igenom det värsta en människa kan gå igenom. Var rädda om er och tillåt er att sörja. Glöm inte bort glädjen över att ni fått vara en del av Mias liv medan hon fanns här. Varma omtankar till er!

 2. Hittade hit via Carina. Vad ska man säga? Vad ska man göra? Finns inga ord för det fruktansvärda. Jag vet.
  Livet är orättvist, så orättvist. Men trots det kommer det så småningom att fungera igen för er alla. En dag längre fram, just nu existerar ingen tid hos er som står Mia nära. Chocken förlamar, försvagar allt är kaos.
  Göra det mest primära just nu, se till att få i sig vätska och sömn.. Allt annat får vara ovidkommande.
  Mia, jag hoppas av hela mitt hjärta att du redan nu har fått träffa min underbara fina Matias, som också befinner sig på andra sidan om det här livet. Min tro, min kraft söker jag hos honom. Ta hand om varandra nu.
  Många, många varma tankar och en stor kram till er alla
  Tuija, Mamma till Matias 83-02

 3. Döden betyder ingenting.
  Jag har bara dragit mig tillbaka till ett annat rum
  Jag – är jag och, du – är du
  Allt vi var för varandra, det är vi fortfarande
  Nämn mig vid mitt vanliga namn, tala till mig på
  samma sätt som du alltid brukade,
  ändra inte ditt tonfall
  Håll sorgen borta från din röst,
  skratta tillsammans med mig som vi alltid brukade
  skratta åt vardagens små ting
  Var med mig, lev med mig, tänk på mig, be för mig
  Låt mitt namn fortsätta att vara en del av din vardag
  Livet betyder detsamma, ingenting har skett som förändrar det
  Livet går vidare, därför att det måste gå vidare
  Döden är ju ändå bara ett tillfälligt avbrott i vår gemenskap, så varför
  skulle du sluta tänka på mig för att du inte längre kan se mig
  Jag väntar på dig alldeles i närheten
  Okänd

 4. Veronica says:

  Jag känner inte dig Mia, men jag känner din bror. Han var mycket hos oss som yngre och gick ut med vår hund och lekte med min dotter. Jag fick en chock och en stor sorg när jag av en slump fick se att Ni rest. Jag letade länge tills jag fick veta vad som hänt. Jag och min familj har inte träffat din bror på mycket mycket länge och det smärtar mig något enorm att livet inte blev längre för er båda unga. Får jag hålla om er båda i hjärtat ett slag? Matias var som ytterligare en son, ett kort tag om några få år och finns nära i hjärtat…
  Jag tänker också mycket på familjerna som är kvar…Varma ömma kramar till Er!

 5. christian says:

  hej alla här , vilken underbar sida verkligen,
  mia va en underbar person , fan han inte med att lära skänna henne bättre men e jätte glad över det vi han med.
  Fan vi hade det så kul verkligen när jag kom till mia å hennes mamma…
  tack för att jag fick bo hos er verkligen. å mia en hämlis ok 😉 tyckte verkligen om din mamma hon va så mysig på något viss…många underbara drömmar din fripps…..

 6. Sara says:

  Tillsammans är vi starka, kom ihåg det mina vänner! Saknaden e enorm. Tessan, we will stand strong.. det e du och jag kvar nu..TK. Mia…friends always!! Love n’ miss u.

 7. Marie says:

  Mia den udnerbara ängel..
  Vet inte varför gud tog dig så snabbt ifrån oss alla…Var det för att det saknades en vacker ängel…
  Nu är du den vackraste där…
  Hoppas vi snart ses min vän…mina tankar sänder jag till dig…Du var en underbar varelse som inte många kunde jämföra sig med….
  Puss o kram

 8. Marie-anne says:

  beklagar av hela mitt hjärta.livet är så orättvist. två unga människors liv bara borta från vår jord. skickar många varma styrkekramar till era familjer och era vänner. från Marie-anne mamma till Marcus 82-02 alltid älskad alltid saknad

 9. Tessan says:

  Mina äskade Mia! Hur ska jag kunna leva restev mitt liv utan dej! Du är mitt allt! Utan dej är jag ingeting , jag är död!
  detta frå inte vara sant! När i helvete ska nån tala om för demj att detta är ett påhitt?!
  Mitt allt har lämnat mej PANG BOM så var du borta ur mitt liv! men jag då??? Hur ska jag klara detta! Jag vill bara dö så att jag får vara med deju! ….Jag vill inget annat! Inget alls. Utan dej är jag ingen!
  Jag är SLUT!
  Fan vad jag lider, jag älsakr dej å saknar dej så hjärtat mitt!

 10. Stina says:

  Underbara Mia, saknar dej så otroligt mycket, det går inte en dag utan att du är i mina tankar. Önskar jag hade hunnit träffa dej. Men jag vill acka dej för alla goda råd å all hjälp jag har fått=)
  ta hand om dej

 11. Jerry says:

  Sorgligt. Hon var en god vän, även om jag knappast kände henne. Gjorde ett starkt intryck på mig. Kommer sakna henne.

 12. När morgondagen börjar utan mig…
  När morgondagen börjar utan mig och jag inte är där, önskar jag att du inte ska gråta som du gör idag när du tänker på de saker vi inte hann säga. Jag vet hur mycket du älskar mig, lika mycket som jag älskar dig. Och varje gång du tänker på mig, vet jag att du saknar mig också.

  Men när morgondagen börjar utan mig, försök att förstå att en ängel kom och ropade mitt namn och tog mig i hand och sa att min plats var i himlen ovanför. Och att jag behövde lämna efter mig alla dem jag verkligen älskar. Men när jag vände mig om för att gå, en tår föll från mitt öga. I hela mitt liv, hade jag alltid tänkt att jag inte ville dö.

  Jag hade så mycket att leva för och så mycket kvar att göra. Det verkade helt omöjligt att jag skulle lämna dig. Jag tänkte på alla dagar som varit, de bra och de dåliga. Jag tänkte på all den kärlek vi delat och alla glada stunder vi haft. Om jag kunde återuppleva gårdagen, tänkte jag, bara för en stund, skulle jag säga farväl och pussa dig och kanske skulle du le. Men sedan insåg jag att detta aldrig skulle ske, för tomhet och minnen skulle ta min plats. Och när jag tänkte på världsliga ting, som jag skulle komma att sakna imorgon, tänkte jag på dig, och när jag gjorde det fylldes mitt hjärta av sorg.

  Men när jag gick genom himlens portar, kände jag mig så hemma. När Gud kollade ner och log åt mig, från sin stora guldtron, sa han ”Detta är evigheten och allt jag lovat dig. Idag är livet på jorden slut, men här börjar ett nytt. Jag lovar dig ingen morgondag, men idag kommer vara för evigt. Och eftersom varje dag är samma dag, finns ingen längtan efter det förflutna. Men du har varit så trogen, pålitlig och äkta. Fast det fanns gånger du gjorde saker du visste att du inte borde. Men du är förlåten, och du är äntligen fri.

  Så tag min hand och dela ditt liv med mig.” Så när morgondagen börjar utan mig tro inte att vi är långt ifrån varandra, utan varje gång du tänker på mig, är jag här i ditt hjärta.

  *************************************************************************************
  Författare okänd. Fritt översatt av Alexander Köll

 13. Stina says:

  Hej Mia. tänker på dej varje dag. vet inte riktigt hur ja ska få in det. tror fortfarande bara att det inte e sant. fan jag vet att det är knäppt.. saknar dej gumman.

 14. Anonymous says:

  d e så tråkigt när unga dör så där tragiskt
  vila ifred

 15. Susann says:

  Uch varför ska sådant här behöva hända.
  Tänker på er i er sorg och saknad.
  Jag vet hur det känns .
  Kramar er hårt kram Susann Jonnys ängla mamma

 16. SUSANNE says:

  Mia,när du flyttade till Träslövsläge så förstod jag hur mycket Riitta saknade dig därhemma och när du flyttade tillbaka till Kungsängen så saknade jag dig så mycket.
  Nu har SAKNA fått en annan innebörd
  och jag föstår inte alls.
  Men du är fortfarande en solstråle
  och jag ler mellan tårarna.
  Sov nu gott lilla gumman och fortsätt lysa på oss
  SUSANNE

 17. Roxanne says:

  Mia, jag kände dig inte heller..
  Men när jag går in på din minnessida och på din sida på QX och ser bilderna på dig,läser det du skrev i din dagbok..
  Mitt hjärta brister.
  Ta hand om din Pappa och Bror, där på andra sidan.
  Mina tankar finns också hos din familj och dina vänner.
  Kram/Roxanne

 18. PG svensson says:

  Ja vad säger man det är overhört jobbt när en vänner eller anhröiga omkommer men käpa på det finns alltid hopp…
  Mh PG

 19. SUSANNE says:

  Dessa ord är till Dig Tessan
  Jag är så innerligt glad att du fanns och var en riktig vän när Mia flyttade tillbaka till Kungsängen efter uppbrottet med Christian. Visste inte själv hur jag skulle agera, visste inte om jag sårade eller var till tröst. Och är det något jag vet så är det att kärlek kan göra ont.
  Hade lyckan att få ha en underbar svärdotter ett par år, rar och omtänksam som få och med humor och glimten i ögat. Nu sitter jag här som alla Er andra och fattar ingenting ( fick veta det tragiska i slutet av april så jag är ff skakad) trodde Mia skulle kommit och hälsat på mig i sommar också. Många tårar gråter jag,men en sak ska du veta Tessan, jag tänker på Dig och Riitta varje dag och då gör det verkligen ont i mig.
  Vet att Mia är trygg i himmelen för hon vet att du tar hand om Riitta.
  Ni måste ta hand om varandra nu och lev ut smärtan, ilskan och sorgen, det får man.
  Tack för att Du finns
  Kram / Susanne

 20. christian says:

  ja nu har det gått ett tag å ja man har kommit en bit nu men det e ändå mycket kvar …
  Har pratat mycke med tessan jag å vi har pratat en hel del om mia mm …
  vi saknar dig så mycket du va den som alltid fick oss att le alltid ;);)

 21. Tessan says:

  Läst Susannes fina ord, tack för din omtanke! Jag vill gärna komma i kontakt med dej och hoppas du kan höra av dej till mej på nåt sätt, har ej ditt nr så jag försöker via Mias minnes sida att du läser!
  Kram Tessan

 22. SUSANNE says:

  Hej Tessan, var stark, det vill Mia att du ska vara och det är du.
  Du får mitt tel.nr. via mailen
  (Tessan mailadressen är på Susannes namn i kommentaren, jag tar bort den härifrån så slipper Susanne spam)
  Kram Susanne

 23. SUSANNE says:

  Hej Mia, jag hoppas det är riktigt fint där du är.Här är det Midsommar och hur roligt jag än tror att det blir, så kan jag aldrig resa bort från mina tankar.
  Och där finns Du, till både glädje och sorg, mest sorg just nu. Men jag vet att de roliga minnena kommer att ta överhanden en dag, och då kan jag tänka på Dig och skratta och le. Och du; snälla goa´Mia, håll ett öga på din mamma och Tessan och ge dom styrka för det behöver dom

 24. SUSANNE says:

  Var inte rädd det finns ett hemligt tecken, ett namn som skyddar dig nu när du går. Din ensamhet har stränder in mot ljuset. Var inte rädd, i sanden finns det spår.
  Ingen kan säga, ingen förstår var vinden kommer ifrån eller vart den går.
  Någonstans finns det hopp, någonstans finns det trygghet, någonstans finns det kärlek. Men säg mig…. var finns någonstans?

 25. Inga-Britt says:

  Kan bara säga, att jag tänker på er som mist Mia. Jag miste min dotter, Marie, 28 år, för drygt 3 år sedan, så därför vet jag hur det känns, att mista sin dotter. Kan inte förstå hur tiden kunnat gå, men den gör det. Och tiden kommer också att gå för er, även om jag förstår att det inte känns så nu, ty sorgen har kommit till er så nyligen. Tiden läker inte alla sår, men mildras något, men saknaden finns för alltid.
  Varma tankar till er.

 26. Inga-Britt says:

  Kan bara säga, att jag tänker på er som mist Mia. Jag miste min dotter, Marie, 28 år, för drygt 3 år sedan. Kan inte förstå hur tiden kunnat gå, men den gör det. Och tiden kommer också att gå för er, även om jag förstår att det inte känns så, ty sorgen har kommit till er så nyligen.
  Varma tankar till er.

 27. Tessan says:

  Hej Älskade!
  Har käkat kräftor och druckit massa vin :P…Dock inte de samma fantastiska kräftor som Christian och du bjöd mig oct Tommy på när vi hälsade på i Läjet..
  Lyssnar på Cornershop ”Brimful of Asha”…tycker inte ens den e så bra..men du älskade den när den kom..
  Saknar dej baby!
  Ingen förstår…alla tror att det på nåt sätt bara skulle kunna gå att ”bara” försöka fortsätta att leva men -hey fucker . Det GÅR INTE!!!¨
  I miss you like fuckn helllll!
  Varför ska jag försöka hålla god min för alla andra eller för Tommy? WHY ???
  JAg är sårad ,IM IN PAIN!!
  VArför ska jag försöka låtsas som att jag har kommit så långt och är så duktig?
  Jag är vilsen..jag letar …försöker hitta dig nånsatns , men jag verkar inte finna dig och det driver mig till vansinne!
  Aldrig har jag känt sån smärta som jag gör efter att ha forlorat dig min älskade!
  Nu spelar ”Ecuador” med Sash…kommer du i håg vår sommar -97 Magaluf !
  Den här låtan lyssnade vi alltid på med nostalgi och glädje och mös vid alla härliga minnen men nu gör den fan bara ont…Inte kan du stå här och härma Henke som vi träffade från Malmö när han dansade . . KOM HEM MIA! ! !
  Jag klarar det inte utan dig!
  Orkar inte ens skriva …Im Left In Hell!

 28. Tessan says:

  Yeah, this right here goes out to everyone who’s lost someone that they
  truly loved….
  Check it out….
  Seems like yesterday we used to rock the show
  I laced the track, you locked the flow
  So far from hangin’ on the block for dough
  Notorius they got to know that
  Life ain’t always what it seem to be
  Words can’t express what you mean to me
  Even though you’re gone we still a team
  Thru your family I’ll fulfill your dreams
  In the future can’t wait to see if you’ll
  Open up the gates for me
  Reminisce sometime the night they took my friend
  Try to black it out, but it plays again
  When it’s real feelings hard to conceal
  Can’t imagine all the pain I feel
  Give anything to hear half your breath
  I know you still livin’ your life after death
  CHORUS:
  Every step I take
  Every move I make
  Every single day
  Everytime I pray
  I’ll be missing you
  Thinking of the day
  When you went away
  What a life to take
  What a bond to break
  I’ll be missing you
  (We miss you, Big….)
  It’s kinda hard wit you not around
  Know you in Heaven smilin’ down
  Watching us while we pray for you
  Everyday we pray for you
  Till the day we meet again
  In my heart is where I keep you friend
  Memories give me the strength I need to proceed
  Strength I need to believe
  My thoughts, Big, I just can’t define
  Wish I could turn back the hands of time
  Us and the six shop for new clothes and kicks
  You and me takin’ flics
  Makin’ hits, stages they receive you on
  Still can’t believe you’re gone
  Give anything to hear half your breath
  I know you still livin’ your life after death
  CHORUS
  Somebody tell me why…
  On that morning
  When this life is over
  I know, I’ll see your face
  Every night I pray
  Every step I take
  Every move I make
  Every single day
  Every night I pray
  Every step I take
  Every move I make
  Every single day
  Every night I pray
  Every step I take
  Every move I make
  Every single day
  Every night I pray
  Every step I take
  Every move I make
  Every single day

 29. Camilla says:

  Jag känner ingen av er men jag Beklagar verkligen att Ni (du och din bror) fick gå detta öde till mötes. Känner verkligen med era anhöriga och vänner som behöver gå igenom denna sorgen… Tänker på er, beklagar ännu en gång. Kramar

 30. Tessan says:

  Varför skulle det vara så här ? Varför skulle det vara så här ?…
  Jag vill leva men det e så svårt …så svårt!
  Älskar dej så!

 31. SUSANNE says:

  Idag är det din födelsedag Mia.Jag tänker på dig och jag tänker även på Riitta, Tessan o Tommy. Beställde blommor till dig igår och då kom tårarna, det är ledsamt idag också men det är vintersolståndet idag så snart blir det ljust igen.
  Kram, jag saknar dig

 32. Tuija, says:

  Skickar mina allra varmaste tankar till Mia och Matte, och till alla som blev kvar…
  Kram Tuija, Matias mamma

 33. SUSANNE says:

  Mia, ikväll tänder jag ett speciellt ljus. Ska sitta alldeles tyst och stilla och bara tänka.
  Saknar dig.

 34. christian says:

  Ja gumman i dag e det ett år sen du togs i från oss alla, kan inte fatta att det e ca ett årsen som jag va hos dig sissta gången å vi hade så kul..det e så tomt i bland, tänkte på förasta gången vi prata i tlf haha vi prata i flera timmar , saknar det i bland jag, hoppas du har det bra där uppe gumman å du ska veta att vi saknar dig å vi har dig i våra tankar…
  puss fripps

 35. Tuija, says:

  1 år..ingenting egentligen ändå som en evighets evighet… Efter ett år började det sakta, sakta gå upp för mig att detta är för alltid..för alldtid.
  Tänder ett ljus här ikväll, nån dag försent, men det har dom överseende med, våra änglar. Ljuset ska brinna för Mia, hennes bror Matias och givetvis det tredje ljuset är för min Matias.
  Kämpa på så gott ni kan.
  Varm kram Tuija

 36. Tessan says:

  Underligt med vad livet väntar en, känns så konstigt mkt.
  Jag är gravid i tredje månaden nu , underbart är både orolig och lycklig ..Saknade efter Mia är stark och ond än..Ännu mer nu på ett sätt för hon kommer aldrig få träffa mitt barn eller vara den självklara Gudmor hon skulle ha varit , det blir Mias mamma istället nu.
  Jag tror visserligen att Mia ser och vet allt som händer och är det nån som håller mig varm och är min skydds ängel så är det min gumma!
  Önskar bara hon var här vid min sida och höll min hand.. men det gör du väl iaf hjärtat?! Blir det en flicka ska hon ju iaf få bära ditt namn =O) Sen när min vikt e i balans igen efter förlossning och allt ska jag äntligen göra porträtt tattueringen på dig , längtar verkligen! Du och jag är alltid systrar och bästa vänner oavsett om du e på ett annat ställe nu, vår kärlek e så stark och våra band så starka ! Längtar efter ett härligt liv med med mitt barn och kan bara längta tills du och jag får träffas igen även om jag åxå hoppas att det är ”långt” kvar.
  Älskar dig Mia!

 37. Saknad för någon försvann med vinden…
  Längtan för någon försvann med mörkret…
  Sorg ligger djupt begravd i det oändliga…
  Glädje ligger på ytan utan mening…
  Kärlek ligger i en överfylld bägare…
  plus lite till….. och lite till..
  Ingen att vilja dela den med…
  Livet är som en klarblå himmel utan slut, lycklig, men omättlig.
  Uppskattade stunder finns, men minnen ligger hos dig. Hur ska jag någonsin släppa taget? Jag vill inte, jag ska inte… Jag vandrar bara så pass långt att jag alltid kan ta mig tillbaka till dig när jag behöver det. Älskar dig Mia, mer än jag visar… Jag vet att du finns här, jag behöver inte visa något för att ha dig här. Ta hand om din mamma, din moster och din mormor, de behöver dig mer än någonsin. Bry dig inte om mig, jag hittar dig.

 38. Tessan says:

  Saknar dig grymt mkt min vän , livet är kallt och hårt särskilt när du inte är här vid min sida och håller mig varm som alltid förr!
  Du kommer inte hem,det har jag förstått nu ,men längtan och saknaden är inget som är lätt, det gör ont väldigt ont..För många kanske tiden läkt många sår…men dagen du dog hjärtat dog en del utav mig, tror inte den delen nånsin läker och kommer ”tillbaka” . Jag saknar dig min vapendragare!
  Löv U – Always Mitcha!

 39. Tessan says:

  Ikväll är det tungt , väldigt tungt! Saknar dig så jävla mycket baby!
  Ingen som förstår …Önskar du kunde krama mig nu! Känner mig så helvetes ensam. . . Ingen att dela mina tankar med , att bara ”få vara” med!
  Fan varför togs du ifrån mig för???
  Ibland tror jag ensamheten tar död på mig på allvar…
  ”Ditt namn var Mia och dina ögon var blå och du var min bästa vän-är”
  ´Tettan saknar sin Mitcha`
  Skulle må så otroligt bra om du bara kunnat hålla om mig om än bara för en liten liten stund!!!
  *KÄRLEK*

 40. Anna says:

  Hej, Vat inte riktigt va ja ska skriva. Visste inte om att denna sida fanns. Vill bara skriva av mig igentligen. Hoppas att ni all mår bra å att Mias å Mattes minnne e nu nått som värmer er runt hjärtat istället för att tårar byggs upp i era ögon. Mia va min absolut bästa vän (Delad plats me E-L). Å ja vill nu tro att hon å Matte har de bra vart dom nu e. Mina minnen av Mia kommer aldrig att lämna mitt hjärta men nu iaf så kan ja säga hennes namn utan att ,å dåligt eller kännas som att ja ska gråta. Ja har en bild på oss tre o nästan varje dag pratar ja me dom. Ja blir iblan arg på Mia eftersom att de e som om ja vet va hon skulle svara om hon va här. Å de e inte alltid va ja vill höra så ja har ibland skrickit åt henne…. men som vanligt så förlåter hon mig alltid. Ibland så skricker ja på henne å säger hur arg ja e på henne att hon lämnade oss alla här utan henne. ja vet att min mamma tänker på henne varje dag. Min mamma älskade henne som om hon våre hennes egna dotter. Hon brujade kalle henne för ”my number 3 daughter” Men de va ju som o hon va min syster. Ja kom såå bra överäns me Riitta å ja va som en av dom me. Riitta om du läser detta , Ja hoppas att du har de bra å att du tar väl hand om dig.
  Mia LOVE YOU MISS YOU TAKE CARE BPITW A+M 4eva

 41. Tessan says:

  Visst e hon underbar lilla Mia Julia, du hade älskat henne så! Hon har blivit så ”stor” så snabbt , snart e hon ett halvår, tiden går fort , men jag känner dig med mig var jag än är.
  Det tufft att ha inte ah dig här på samma sätt nu när jag har min lilla dotter , din mor e underbar med Julia och skämmer bort henne med massa fina kläder =) he he men du vet ju hur hon e =)
  Så glad att jag har din mamma och att Julia har henne som både gudmor å ”mommo” ! Nu e det lite jobbigt i mig står inför en tuff sak som jag måste gå igenom men du e hos mig, det vet jag och är tacksam för!
  Saknar dig älskling!!

 42. Tessan says:

  Hej Mia! Sitter här på balkongen, kollar upp men himlen e svart, Jag letar efter dig men du syns inte till å ja blir ledsen.. Sen tänker ja men hon e ju här hela tiden, ja behöver bara känna så vet Jag! Längtar så efter dig gumman!! Ja skulle verkligen behöva prata me dig nu!! Vet du då? Hi hi Sara å Dahn bor i hus,m stor tomt, 2 hundar å det härligaste av allt e att ska få bebis å vet att sara kommer bli en toppen mamma. Tack hjärtat att du vägleder oss, tack föratt du ännu finns för oss! Älskar dig

 43. christian says:

  Hej gumman ja nu har du varit ifrån oss ett tag å jag fixar fortfarande inte att ta steget å ta en tur till stockholm det e hårt e de… tänker mycket på dig av å till.. kyss hjärtat hoppas allt e bra där uppe…

 44. Tessan says:

  Jag saknar dig så det gör ont! Älskar dig mer än ord kan beskriva. Det enda jag stundtals tröstar mig med är att ja vet att du finns vid min sida. Är arg ,ledsen vill prata me dig så ”riktigt” känna på dig .. Vill vill å me höra dig bli så där jobbigt arg på mig som du kunde bli ibland! Satan så jag saknar dig mitt hjärta! Älskar dig tills det inte finns nåt mer. Alltid.

 45. Josefine says:

  Jag saknar dina kramar, jag saknar din röst men mest utav allt så saknar jag dej Mia!

 46. tessan says:

  Ont ont ont! Idag gör det så jävulskt ont!!

 47. Sussie says:

  Saknar dig så enormt mycket storasyster!!! Du var en av få som höll familjen samman! DU är och var en förebild. Saknar din energi, jag saknar det vi aldrig fick tillsammas…

 48. Sussie says:

  Saknar dig så enormt mycket storasyster!!! Du var en av få som höll familjen samman! DU är och var en förebild. Saknar din energi, jag saknar det vi aldrig fick tillsammans…

 49. Linda says:

  Mia, älsklingskusin! Det känns fel att du aldrig är med längre. Det känns ledsamt att inte få sitta bredvid dig då vi ser på kalles julafton. Aldrig mer. Minns dina råd och tips till mig om framtiden. Jag minns att du sa att det var hjärtat jag skulle följa gällande gymnasievalet. Vill bara att du ska veta att det är precis vad jag har gjort. Ångrar ingenting eftersom att jag gjorde det jag ville. Tack för allting. Tänker på dig. Puss.

 50. Tessan says:

  – Mia morfar dog i förrgår efter 5 års kamp orkade morfars kropp inte längre.. jag känner mig ledsen men ändå lugn för jag vet att han slipper ha ont, han har det bra nu!
  Du och jag skulle ju åka till Morfar och Berit och fira 17 maj…det blev ju aldrig av, vi hann inte!
  Men jag vet att ni får träffas nu…tomt tomt tomt!! Jag ska åka till Norge nästa v för begravningen ..känns oerhört smärtsamt,du kommer fylla hela mitt sinne och ge mej styrka det vet jag , jag sörjer dig och morfar och Tias (som du sa att dina små syskon sa.) Nu får du och Matte korka upp en fehrnet och ”skåla” med mig nästa vecka för min morfar som vi alla gjorde för er! =)
  Det gör jag ju i och för sig varje gång jag tar en fehrnet! Och stolt över det är jag åxå så klart! 😀
  Älskar dej sockis – ALLTID!
  Om nån av er Mia’s syskon läser här så vill jag gärna ha nån kontakt me er , kanske via facebook? Finns en minnes grupp där för Mia!
  kram / Tessan

  • Christian says:

   Har haft många tankar i det sista, om allt mm…

   tess hör av dig , har försökt att finna dig igen…

 51. Christian says:

  Ja du mia nu har det gått ett tag å jag har fortfarande inte varit i Stockholm sen allt hände får en klump i halsen varje gång någon nämner det, tycker det e konstigt att åka när du inte finns där. var ju alltid du å jag när ja kom å vi var som syskon sen första gången vi fick kontakt via datorn haha mins att vi prata typ 4 timmar första gången sen var det bara så att vi fan en vänskap som man aldrig trodde fans, fan vad jag saknar det å allt kul vi hade …..

  puss från gayman 😉 Christian

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.