Gravsättning

Gravsättning i går 7 Juni.
I går hade vi gravsättning..Jag bar din urna och satte den i jorden..jag var ”kall” ända till vi kom in i kyrkan och såg urnan på det lila bordet med alla ljusen . .Hur kunde min bästa vän bara finnas i en urna….et som e kvar av dej å din kropp herre jisses vad sjukt!
Jag trodde att det var kyrkan som hade börjat plantera blommorna som vi hade beställt runt ditt kors när vi kom gåendes men det var Christian, Per och Susanne samt Lotta och Magnus som skickat en alldeles underbart vacker bukett till dej..
Tyckte det var så fint av dom! Jag vet att det är en del nu som hade gjort dej ledsen om du visste och det förstår jag, men jag finns iaf alltid här för din mamma det vet du, jag kan inte tvinga nån till att göra saker..jag försöker iaf själv så gott jag kan och det tror jag du vet allra mest nu!
Jag tog bort din presentation för tre dar sen på qx …nee jag tog inte bort den Tommy hjälpte mej..har försökt nu länge men har inte klarat av det..känns jobbigt att den inte finns kvar samtidigt som det e skönt!
Jag kan bara konstatera att det är intressant att se vad vänner går för i vissa lägen..hade behövt mina vänner mer än nånsin i går men ingen hörde av sej..antar att man verkligen e ”ensam” nu…Tacksam för det stöd och den hjälp jag har fått mentalt av en del nyfunna vänner utan er hade jag inte ens kunnat le halvhjärtat i dag, Tack Anna Å Sarah!
I det absurda så känns det skönt att kunna gå till din gravplats iaf , kunna sitta där och prata med dej å bara ”vara”.
Jag skulle ljuga om ja sa annat än att jag ville ta med mej urnan och rymma hemåt med den…inte ville jag hissa ner dej i marken…nee..Konstigt.
Vi hade fika hemma mos din mor efteråt, ja som du vet så var vissa saker åxå ”som vanligt” …tror de var skönt för din mor när vi var själva igen , hon och jag gick igenom lite i ditt rum..tittade på dina foton på väggarna av oss, blev så ledsen . . aldrig ska du och jag sitta å bara kramas igen eller bara få lyssna till dina kloka ord ..din mamma ville jag skulle ta med mej en del saker hem , samtidigt som jag ville så ville jag inte..vi har mkt kvar att gå igenom men vi tar det pö om pö.
Huga satt och smekte ditt halssmycke du hade på dig när du åkte..har inte kunnat tvätta den än , fortfarande en massa blod på den. . Sa till din kära mor att vi måste göra rent den men hon vill inte än och jag förstår henne så tar det senare efter ett tag.
Jag hoppas din gravsten kommer snart så din grav blir som finast..Älskling jag saknar dej så!
”Aint No Sunshine When Shes Gone”

This entry was posted in Begravning, Mia. Bookmark the permalink.

Comments are closed.