Gästbok

Gästboken

Skriv gärna en hälsning även om det saknas ord.

This entry was posted in Du. Bookmark the permalink.

52 Responses to Gästbok

 1. Anna says:

  Hej, Vat inte riktigt va ja ska skriva. Visste inte om att denna sida fanns. Vill bara skriva av mig igentligen. Hoppas att ni all mår bra å att Mias å Mattes minnne e nu nått som värmer er runt hjärtat istället för att tårar byggs upp i era ögon. Mia va min absolut bästa vän (Delad plats me E-L). Å ja vill nu tro att hon å Matte har de bra vart dom nu e. Mina minnen av Mia kommer aldrig att lämna mitt hjärta men nu iaf så kan ja säga hennes namn utan att ,å dåligt eller kännas som att ja ska gråta. Ja har en bild på oss tre o nästan varje dag pratar ja me dom. Ja blir iblan arg på Mia eftersom att de e som om ja vet va hon skulle svara om hon va här. Å de e inte alltid va ja vill höra så ja har ibland skrickit åt henne…. men som vanligt så förlåter hon mig alltid. Ibland så skricker ja på henne å säger hur arg ja e på henne att hon lämnade oss alla här utan henne. ja vet att min mamma tänker på henne varje dag. Min mamma älskade henne som om hon våre hennes egna dotter. Hon brujade kalle henne för ”my number 3 daughter” Men de va ju som o hon va min syster. Ja kom såå bra överäns me Riitta å ja va som en av dom me. Riitta om du läser detta , Ja hoppas att du har de bra å att du tar väl hand om dig.
  Mia LOVE YOU MISS YOU TAKE CARE BPITW A+M 4eva

 2. Tessan says:

  Ikväll är det tungt , väldigt tungt! Saknar dig så jävla mycket baby!
  Ingen som förstår …Önskar du kunde krama mig nu! Känner mig så helvetes ensam. . . Ingen att dela mina tankar med , att bara ”få vara” med!
  Fan varför togs du ifrån mig för???
  Ibland tror jag ensamheten tar död på mig på allvar…
  ”Ditt namn var Mia och dina ögon var blå och du var min bästa vän-är”
  ´Tettan saknar sin Mitcha`
  Skulle må så otroligt bra om du bara kunnat hålla om mig om än bara för en liten liten stund!!!
  *KÄRLEK*

 3. Tessan says:

  Saknar dig grymt mkt min vän , livet är kallt och hårt särskilt när du inte är här vid min sida och håller mig varm som alltid förr!
  Du kommer inte hem,det har jag förstått nu ,men längtan och saknaden är inget som är lätt, det gör ont väldigt ont..För många kanske tiden läkt många sår…men dagen du dog hjärtat dog en del utav mig, tror inte den delen nånsin läker och kommer ”tillbaka” . Jag saknar dig min vapendragare!
  Löv U – Always Mitcha!

 4. Saknad för någon försvann med vinden…
  Längtan för någon försvann med mörkret…
  Sorg ligger djupt begravd i det oändliga…
  Glädje ligger på ytan utan mening…
  Kärlek ligger i en överfylld bägare…
  plus lite till….. och lite till..
  Ingen att vilja dela den med…
  Livet är som en klarblå himmel utan slut, lycklig, men omättlig.
  Uppskattade stunder finns, men minnen ligger hos dig. Hur ska jag någonsin släppa taget? Jag vill inte, jag ska inte… Jag vandrar bara så pass långt att jag alltid kan ta mig tillbaka till dig när jag behöver det. Älskar dig Mia, mer än jag visar… Jag vet att du finns här, jag behöver inte visa något för att ha dig här. Ta hand om din mamma, din moster och din mormor, de behöver dig mer än någonsin. Bry dig inte om mig, jag hittar dig.

 5. Tessan says:

  Underligt med vad livet väntar en, känns så konstigt mkt.
  Jag är gravid i tredje månaden nu , underbart är både orolig och lycklig ..Saknade efter Mia är stark och ond än..Ännu mer nu på ett sätt för hon kommer aldrig få träffa mitt barn eller vara den självklara Gudmor hon skulle ha varit , det blir Mias mamma istället nu.
  Jag tror visserligen att Mia ser och vet allt som händer och är det nån som håller mig varm och är min skydds ängel så är det min gumma!
  Önskar bara hon var här vid min sida och höll min hand.. men det gör du väl iaf hjärtat?! Blir det en flicka ska hon ju iaf få bära ditt namn =O) Sen när min vikt e i balans igen efter förlossning och allt ska jag äntligen göra porträtt tattueringen på dig , längtar verkligen! Du och jag är alltid systrar och bästa vänner oavsett om du e på ett annat ställe nu, vår kärlek e så stark och våra band så starka ! Längtar efter ett härligt liv med med mitt barn och kan bara längta tills du och jag får träffas igen även om jag åxå hoppas att det är ”långt” kvar.
  Älskar dig Mia!

 6. Tuija, says:

  1 år..ingenting egentligen ändå som en evighets evighet… Efter ett år började det sakta, sakta gå upp för mig att detta är för alltid..för alldtid.
  Tänder ett ljus här ikväll, nån dag försent, men det har dom överseende med, våra änglar. Ljuset ska brinna för Mia, hennes bror Matias och givetvis det tredje ljuset är för min Matias.
  Kämpa på så gott ni kan.
  Varm kram Tuija

 7. christian says:

  Ja gumman i dag e det ett år sen du togs i från oss alla, kan inte fatta att det e ca ett årsen som jag va hos dig sissta gången å vi hade så kul..det e så tomt i bland, tänkte på förasta gången vi prata i tlf haha vi prata i flera timmar , saknar det i bland jag, hoppas du har det bra där uppe gumman å du ska veta att vi saknar dig å vi har dig i våra tankar…
  puss fripps

 8. SUSANNE says:

  Mia, ikväll tänder jag ett speciellt ljus. Ska sitta alldeles tyst och stilla och bara tänka.
  Saknar dig.

 9. Tuija, says:

  Skickar mina allra varmaste tankar till Mia och Matte, och till alla som blev kvar…
  Kram Tuija, Matias mamma

 10. SUSANNE says:

  Idag är det din födelsedag Mia.Jag tänker på dig och jag tänker även på Riitta, Tessan o Tommy. Beställde blommor till dig igår och då kom tårarna, det är ledsamt idag också men det är vintersolståndet idag så snart blir det ljust igen.
  Kram, jag saknar dig

Kommentera