Ditt namn var Mia

Ditt namn var Mia
Och dina ögon var blå
Röd var din favorit färg .
Turkos och lila likaså.
Det var en del av din presentations text på qx sidan din…Jag saknar att se dej online där! Min lilla sötnos. . Var är du nånstans ? Känner du mej , känner du min smärta och saknad ?
Jag behöver dig ! Jag klarar det inte utan dig älskling!
Left in pain and sorrow…im lost without you!
Ta mej i din famn och låt mej få känna dina hjärtslag dina smekande fingrar pilla i mitt hår som så många gånger förr.
”Du och jag emot packet ” Som vi alltid sa =)
Åh Mia..WHY? ? ?
Varför du ? Du hade så mkt kvar att ge , du har aldrig brytt dej om pengar , karriär som så många andra, det enda du ville var en familj,flera barn , en underbar far till barn och ditt lilla hus med tomt och möjlighet att kunna odla dina egna grönsaker,ha en vacker trädgård blommor i dess olika slag. Vi prata alltid om att vi skulle sitta där med våra barn och röka för många cigg,fika,bada med ungarna och bara njuta av livet…Vi var så säkra på att vi skulle få det så mkt bättre när vi blev äldre än nu och startat familj och det där . . Nu känns det så ointressant ..Du finns ju inte här längre!…
Jag kan inte beskriva den smärta jag bär på varje dag och natt . . Stirrar mej blind på alla vackra bilder av dig här hemma hela tiden..men dom tröstar mej inte dom på minner mej bara om att du min bästa vän har tagits i från mej, det enda som höll mej uppe …Du var det viktigaste för mig.
Du lärde mig så mkt om livet och vad som var viktigt. Det viktigaste och som gjorde att vi överlevde så många ggr i v åra djupa dalar var att vi kunde andas via varandra!
Oavsett vad så kommer din bild snart att finnas på min kropp , du ville alltid bli ihågkommen efter din död, det ska du alltid vara, en tattuering av ditt vackra asnikte skall alltid pryda den del på kroppen som du ska bli intattuerad på…Mina barn och dina gudbarn kommer alltid att få höra allt om ”Tant Mia” ..Alltid ska du finnas här med mig..
Älskar dej nu och för evigt!

This entry was posted in Minnen om dig. Bookmark the permalink.

Comments are closed.