Ja nu var det julafton

Ja nu var det julafton i går, det var många år sedan som jag tyckte julafton var skönt och mys pys , som det "ska" vara , men denna julafton var nånting helt annat …Det var bara en ren och skär plåga…Vid 5-6 tiden brukade du Mia ringa och berätta hur mycket god mat du fått i dej att du aldrig mer skulle äta nåt och alla julkklappar du fått …Jag saknar det så ini helvete!  Det är ingen jul alls utan dig !

Jag har känt mig ensam många jular men aldrig så här…detta var en känsla som inte går att beskriva. Det ingår att höra din röst , se dig prata med dig.

 Snart har det gått ett ÅR sen du dog..det känns omöjligt att det gått sån "lång" tid redan! ! Din födelsedag var ju bara fyra dagar sen…sen ska vi möta det värsta datumet den 22 Februari 19:10…dagen och tiden du dog ..

Jag tror jag börjar få tvångstankar eller nåt vid 19 nåret så kommer tankarna ..nästan varje dag..Får ont i magen och känner sån jävla sorg!Jag var vid graven och tände ljus..såg att det var nån annan som lagt rosor och tänt ljus, det var så vackert,men alla hade vi så önskat att vi hellre kunde få se dina blåa vackra ögon,din underbara personlighet i verkiga livet, det går inte att "trösta" sig med en gravsten ..den är så tyst och kall bara, jaggråter oftast när jag ska gå därifrån..Du var inte kall och tyst ..Du var den mest färsgsprakande och pratatnde människa jag nånsin träffat.

Jag skulle iaf bara vilja få en sista gång pussa och krama på dig och tala om hur otroligt mycket jag älskar och saknar dig!

Jag försvinner bara längre och längre ner i botten..för mig blir allt jobbigare ju mer tiden går..Ibland tror jag att jag håller på att bli rent av galen! Fölora mitt förstånd!
Jag tänkte de tre första månaderna i min sorg efter du dog att jag måste vara stark, måste orka för din skull, men faktum är att jag är svag ..så jävla svag..för jag tror jag förfaller!

Behöver dig Gumman!
Att säga God Jul till min älskling vi din gravsten var inget jag nånsin trott mig behöva göra..
Det gör så ont..Förra året på nyårsafton, bakade du dina goda cheescake och vi flamberade pepparstek med marcus, Kickan och Martin,smällde raketer ,skålade i skumpa och hade skitkul allihopa…Jag och du har alltid haft otroligt kul ihop!

Vi har firat midsommar i min lägenhet som brann hehe …vi hade skitkul , du och jag massa alkohol och grym musik och alla minnen vi satt och garvade till. Jag behöver det . Vi hade "bara" varann men vi behövde heller inte mer..det konstaterade vi varje gång!

ÄLskar dig så mycket Gumman! Ska försöka ta mig igenom nyår ..ska!

//Nothing left but pain and misery//

Du ska vara här !

This entry was posted in Du. Bookmark the permalink.

Comments are closed.