Ett år sedan Mia!

Då var den här, känslan , smärtan, hur kan det göra så ont så jävla ont.

Jag kommer aldrig att kunna leva som "normalt"igen aldrig.

I dag/ i morgon kl 19:10 dog du och matte i bilolyckan och vid denna tid på natten då som nu samma natt som ni åkte stod du å ja vid denna tid och packade ner det du skulle ha med dig till Finland,…herrejisses ni skulle ju på er pappas begravning…ni hade en enda jävla mil kvar sen krockade ni….Fan i helvete …Jag satt vid telefonen och väntade på att du skulle ringa mig å säga att ni var framme…men du ringde aldrig , din mamma ringde mig och sa att du var död..Som att jag har sån humor. trodde henne inte för en sekund…du hade nog förmodligen "bara" skadat dej på nåt sätt men död det var du då fan inte! ! !

När hon sen blev irriterad föratt jag inte fattade…då förstod jag …inte skulle din mamma sitta å grina å skrika så annars ?!…Men faktum var att du fanns inte kvar , likt ett löv som bara blåst ner från sin gren …du kom aldrig hem igen, du ringde aldrig mer igen heller.

Nu återupplever jag allt som hände , som var under dom två sista dygnen med dig när du levde min vän.! Hur kunde detta ske, hur kunde du tas ifrån mig MIa ?? HUR HUR HUR…. Det har gått ett år men det känns som igår , jag klarar inte av nånting längre , inte ett skit utan dig , vissa dagar så vill jag inte vara kvar för jag saknar dej så fruktansvärt mkt!

Finns ingen som förstår mig eller kan läsa mig som du , som du själv sa vi var systrar genom allt , om min syster nu är borta hur ska jag då kunna leva och andas som jag gjorde när du var vid min sida!….Imorgon ska jag gå ner till din ….men vad hjälper det jag kan sitta å prata med din sten i flera timmar , men du kan ju inte svar , jag vill ju prata med dig , känna på dig och krama dig..DU luktade alltid så gott…

Jag ska lägga mig snart och iaf försöka sova ..tänka på dig och förhoppningsvis få se dig i mina drämmar om ja kan sova…det är bara i mina drömmar vi möts nu förtiden..men att nöja mig med kommer jag aldrig att göra. Om jag bara kunde få ETT ENDA farväl få tala om för dig hur mycket jag så älskar och saknar dig tjockis!!! Du jag åSarre var ju Tjockisklubben….(Ironi så klart )…Vi ses imorn och snart Mia!

Det är du och jag föralltid…Oavsett om du är i en annan värld så e vi ETT! Sov nu gott vackra lilla gumman min. "SEE YOU ON THE OTHER SIDE"

This entry was posted in Du. Bookmark the permalink.

Comments are closed.