Gästbok

Gästboken

Skriv gärna en hälsning även om det saknas ord.

This entry was posted in Du. Bookmark the permalink.

52 Responses to Gästbok

 1. Tessan says:

  – Mia morfar dog i förrgår efter 5 års kamp orkade morfars kropp inte längre.. jag känner mig ledsen men ändå lugn för jag vet att han slipper ha ont, han har det bra nu!
  Du och jag skulle ju åka till Morfar och Berit och fira 17 maj…det blev ju aldrig av, vi hann inte!
  Men jag vet att ni får träffas nu…tomt tomt tomt!! Jag ska åka till Norge nästa v för begravningen ..känns oerhört smärtsamt,du kommer fylla hela mitt sinne och ge mej styrka det vet jag , jag sörjer dig och morfar och Tias (som du sa att dina små syskon sa.) Nu får du och Matte korka upp en fehrnet och ”skåla” med mig nästa vecka för min morfar som vi alla gjorde för er! =)
  Det gör jag ju i och för sig varje gång jag tar en fehrnet! Och stolt över det är jag åxå så klart! 😀
  Älskar dej sockis – ALLTID!
  Om nån av er Mia’s syskon läser här så vill jag gärna ha nån kontakt me er , kanske via facebook? Finns en minnes grupp där för Mia!
  kram / Tessan

  • Christian says:

   Har haft många tankar i det sista, om allt mm…

   tess hör av dig , har försökt att finna dig igen…

 2. Linda says:

  Mia, älsklingskusin! Det känns fel att du aldrig är med längre. Det känns ledsamt att inte få sitta bredvid dig då vi ser på kalles julafton. Aldrig mer. Minns dina råd och tips till mig om framtiden. Jag minns att du sa att det var hjärtat jag skulle följa gällande gymnasievalet. Vill bara att du ska veta att det är precis vad jag har gjort. Ångrar ingenting eftersom att jag gjorde det jag ville. Tack för allting. Tänker på dig. Puss.

 3. Sussie says:

  Saknar dig så enormt mycket storasyster!!! Du var en av få som höll familjen samman! DU är och var en förebild. Saknar din energi, jag saknar det vi aldrig fick tillsammans…

 4. Sussie says:

  Saknar dig så enormt mycket storasyster!!! Du var en av få som höll familjen samman! DU är och var en förebild. Saknar din energi, jag saknar det vi aldrig fick tillsammas…

 5. tessan says:

  Ont ont ont! Idag gör det så jävulskt ont!!

 6. Josefine says:

  Jag saknar dina kramar, jag saknar din röst men mest utav allt så saknar jag dej Mia!

 7. Tessan says:

  Jag saknar dig så det gör ont! Älskar dig mer än ord kan beskriva. Det enda jag stundtals tröstar mig med är att ja vet att du finns vid min sida. Är arg ,ledsen vill prata me dig så ”riktigt” känna på dig .. Vill vill å me höra dig bli så där jobbigt arg på mig som du kunde bli ibland! Satan så jag saknar dig mitt hjärta! Älskar dig tills det inte finns nåt mer. Alltid.

 8. christian says:

  Hej gumman ja nu har du varit ifrån oss ett tag å jag fixar fortfarande inte att ta steget å ta en tur till stockholm det e hårt e de… tänker mycket på dig av å till.. kyss hjärtat hoppas allt e bra där uppe…

 9. Tessan says:

  Hej Mia! Sitter här på balkongen, kollar upp men himlen e svart, Jag letar efter dig men du syns inte till å ja blir ledsen.. Sen tänker ja men hon e ju här hela tiden, ja behöver bara känna så vet Jag! Längtar så efter dig gumman!! Ja skulle verkligen behöva prata me dig nu!! Vet du då? Hi hi Sara å Dahn bor i hus,m stor tomt, 2 hundar å det härligaste av allt e att ska få bebis å vet att sara kommer bli en toppen mamma. Tack hjärtat att du vägleder oss, tack föratt du ännu finns för oss! Älskar dig

 10. Tessan says:

  Visst e hon underbar lilla Mia Julia, du hade älskat henne så! Hon har blivit så ”stor” så snabbt , snart e hon ett halvår, tiden går fort , men jag känner dig med mig var jag än är.
  Det tufft att ha inte ah dig här på samma sätt nu när jag har min lilla dotter , din mor e underbar med Julia och skämmer bort henne med massa fina kläder =) he he men du vet ju hur hon e =)
  Så glad att jag har din mamma och att Julia har henne som både gudmor å ”mommo” ! Nu e det lite jobbigt i mig står inför en tuff sak som jag måste gå igenom men du e hos mig, det vet jag och är tacksam för!
  Saknar dig älskling!!

Kommentera